Azt szokták mondani, hogy az ember ne tegye a hobbiját a munkájává, mert bármilyen élvezetes is, mégicsak munka, és akkor új hobbit kell keresni. Az elmúlt hét évben a nevem összeforrott a burgerekkel, és mióta a multis állásom feladva, tavaly óta főállásban űzöm az ipart; a burgernek, mint hobbi, annyi. Sejtitek, merre haladunk?
A pizza, mint olyan, kicsit törvényszerű is nálam, ugyanis - szemben a burgerrel - azt már közel húsz éve fogyasztom, mindenféle formában és kiszerelésben. Adja magát a dolog, hogy ennek is szenteljünk egy blogot, ami viszont kicsit más lesz, mint elsőre gondolhatjuk.
Nyilván, a blog címe is mutatja, hogy a pizzákról lesz szó, de nem a klasszikus és megszokott étterem-bemutatós stílusban. A pizzahelyzetet fogom feszegetni, és mivel már egy ideje foglalkoztat, hogy mitől lesz jó egy pizza, és melyek azok a dolgok, amik sikeressé tehetnek egy helyet; így a blog is erre fog főként fókuszálni. Utánajárok a legjobb éttermeknek, a legmenőbb pizzaioloknak, és benézünk a színfalak mögé is.
Szóval ez várható innentől arrafelé, tőletek pedig az lenne a kérésem - kedves pizzaimádó olvasók - hogy kommenteljétek be azokat a helyeket, ahol szerintetek kifejezetten jó a pizza, illetve olyan sztori lehet mögötte, amely nagyobb plénum érdeklődésére tarthat számot, és ha úgy van, ezekből is fogok majd szemezgetni! Valamint ha van olyan témakör a pizzákkal kapcsolatban, ami érdekelhet titeket, azt is dobjátok be!
Egy szó, mint száz, belisztezett tenyerünket összecsapjuk, és rágyúrunk a pizzára!